Modele de contestatii!

Contestatia impotriva procesului-verbal
suspenda executarea amenzii si
permite recuperarea permisului!

art. 118 din OG 195/2002

Pasii pe scurt pentru recuperarea permisului

 

1. Descarcati modelul de contestatie specific situatiei in care va aflati, si completati-l
2. Descarcati modelul de cerere pentru eliberarea certificatului de grefa, certificat cu care va veti ridica permisul,
3. Platiti taxa de timbru de 1 leu la administratia financiara de la domiciliul dumneavoastra (pentru Bucuresti mai multe detalii aflati aici),
4. Cumparati de la Posta un timbru judiciar de 0,15 lei,
5. Tipariti contestatia si toate documentele insotitoare in 3 exemplare ( unul pentru instanta, unul pentru politie si unul pe care sa luati viza de primire de la Registratura instantei)
6. Cu contestatia in numar suficient de exemplare si cu cererea pentru certificatul de grefa insotita de taxa de timbru si de timbrul judiciar mergeti la registratura instantei unde trebuie depusa contestatia. Pentru a afla care este instanta unde trebuie depusa contestatia verificati PV. Daca nu-l aveti, verificati pe Portalul instantelor la rubrica Atlas Judiciar. Aici completati judetul si localitatea unde s-a petrecut evenimentul si veti afla judecatoria unde trebuie depusa contestatia.
7. Dupa ce depuneti contestatia intrebati unde trebuie sa depuneti cererea pt certificatul de grefa ca sa-l obtineti cat mai repede.
8. Dupa ce ati obtinut certificatul de grefa, cu acesta va veti ridica permisul de la Politie
.

amendarutiera@yahoo.com
office@amenda-rutiera.ro

Pentru a fi siguri ca nu depasim cantitatea alocata (5 MB) casutei postale de pe site va Amenda rutiera, amenda radar, amenda viteza, amenda circulatierecomandam folosirea adresei de Yahoo.

Desene pe pereti in Camera Copilului

Redactare contestatie

Redactarea contestatiei constituie o problema?

Doriti o contestatie redactata profesionist si care va mareste sansele de castig?
Nu aveti timp si/sau nu stapaniti limbajul juridic necesar pentru a va redacta singuri contestatia?
Apelati la serviciile noastre!
Colaborarea www.amenda-rutiera.ro cu un cabinet de avocatura care are experienta in domeniul contraventiilor rutiere va poate oferi solutia cea mai buna pentru a rezolva, cu un cost rezonabil, nemultumirea fata de o sanctiune pe care o considerati incorect aplicata!
Trimiteti-ne un mail la office@amenda-rutiera.ro sau la amendarutiera@yahoo.com insotit de copia CI, procesul-verbal si cateva cuvinte in care sa ne descrieti ce s-a intamplat si in cel mai scurt timp veti primi detaliile legate de pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti pentru obtinerea contestatiei si costurile acesteia.

 

parteneri Mobilpay Parteneri MobilpayParteneri MobilpayMobilpayMobilpay